Lid van de Rabobank? Stem op ons!

Ook dit jaar doet Kinderboerderij De Klaprooshof mee met de Rabobank Clubkascampagne. Vanaf 4 oktober kan elk lid van de bank zijn of haar stem uitbrengen. Elke stem op ons levert een euro op. Die euro’s kunnen we goed gebruiken voor ons doel: nieuwe informatiebordjes. Op de website www.rabobank.nl/bollenstreek wordt precies uitgelegd hoe het stemmen werkt. Stem op ons, we zijn het waard!


NL Doet meer dan geslaagd

Met meer dan twintig volwassenen en kinderen is zaterdag 12 maart op Kinderboerderij De Klaprooshof hard gewerkt aan allerlei klussen. In drie uur tijd werd voor ruim zestig uur werk verzet. Daarbij ging het onder meer om het snoeien van de leifruitbomen, het weer aanvullen van onze insectenhotels, het flink schoonmaken van de stallen en ons huisje en allerlei kleine, maar wel belangrijke klussen. Ook is ons Vriendenbord vernieuwd. Zo kunnen we er weer even tegen. Voor een foto-impressie zie onze nieuwe Faceboopagina https://www.facebook.com/kinderboerderijvoorhout. Like en deel deze nieuwe pagina, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken met onze activiteiten.


Vrijwilligers

Enkele weken geleden heeft een van onze vrijwilligers t.w. Kees Henzen bij het Goede Doelenfonds van ING een donatie aan gevraagd t.b.v. kleine herstel werkzaamheden in onze boerderij. Afgelopen week ontvingen wij via Kees en namens het ING Goede Doelenfonds voor medewerkers , het bericht dat de aanvraag voor € 1000.00 was goedgekeurd.

Wij hebben Kees hartelijk bedankt en gefeliciteerd . U ziet je kunt altijd wat betekenen voor onze boerderij.

Namens het bestuur sjapoo.

Wij hebben nu ook een vaste hoefsmid gevonden voor het verzorgen van de hoeven van Kathy. Frans van Es uit de Engelselaan in Voorhout, zal deze zorg voortaan GRATIS op zich nemen. Frans heel veel dank hiervoor.