Verkoop van eieren 10 eieren (groot) voor € 2,00 of 10 eieren (klein) € 1,–

HIER NOG UITLEG HOE PAKKEN EN BETALEN

Recept voor gevulde krieleitjes
(borrelhapje 20 stuks)

Afbeeldingsresultaat voor gevulde eitjes

Benodigdheden:

  • 10 krieleitjes.
  • 1 tot 2 eetlepels Yogonaise
  • 1 eetlepel Curry-ketchup
  • Peper en zout
  • Peterselie of bieslook.
  1. Kook de eitjes hard (5 minuten).  Koel ze af onder koud water.
  2. Pel de eitjes en snijd ze doormidden. Verwijder met een theelepeltje voorzichtig het eigeel, zorg dat het eiwit heel blijft.
  3. Meng het eigeel met 1 tot 2 eetlepels yogonaise en 1 eetlepel curry-ketchup, zout en peper naar smaak. Meng net zolang tot er een mooi egaal mengsel is ontstaan.
  4. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit het in de eiwithelften.
  5. Garneer met een toefje peterselie of een paar stukjes bieslook.